Reset lozinke

Napredna Pretraga
Vaši rezultati pretraživanja
21/04/2015

Akva park u Solunu

Akva park u Solunu je jedan od najvećih akva parkova u Evropi, sa površinom od 150.000 kvadratnih metara, a jedini akva park u severnom delu Grčke. Waterland se nalazi u predgrađu Soluna, u blizini mesta Neo Risio, a 19 kilometara od Aristotelovog trga u Solunu. Do njega je potrebno samo 15 minuta vožnje od Soluna.

Waterland Solun je prvi aqua park u Grčkoj i jedini veći u ovom delu zemlje.Postoje organizovane ture za turiste koji provode odmor u nekim od mesta u blizini Halkidiki,, Pieria i Asprovalta.Od 1994. godine kada je otvoren posetilo ga je više od 3.000.000 ljudi.Raspolaže parkingom za više od 1000 vozila, tuševima, svlačionicama, barom, fast fud restoranom, giros restoranom itd…

aqua parku Solun možete uživati u mnogim atrakcijama koje su prilagođene svim uzrastima: tu su Piratska ostrva za najmađe, „Luda reka“ i još mnoštvo tobogana i za decu i za odrasle, bazeni, bazen „Zen“ sa vodopadima, kao i zanimljiv tobogan „Tarzan“ za odrasle i stariju decu, gde se do suprotnog kraja bazena dolazi uz pomoć konopaca i plarformi. Iz ovog akva parka se pruža živopisan pogled na okolna brda i planine.

Akva park Waterland Solun je mesto gde će svako naći svoj vid zabave. U parku se nalazi mnoštvo drveća i suncobrana za posetioce koji žele da se malo odmore na nekom senovitom mestu.

 

kategorija: Holiday Ideas, Hospitality
Podeli

ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.